Minden megoldás bennünk rejlik!

Önbizalom növelő tábor gyerekeknek

/Stresszoldás, konfliktus kezelés, önbizalom növelés, jobb tanulmányi eredmények/
 
"Ha minden 8 éves gyermeket a megtanítanának meditálni, egy generáción belül megszűnne az erőszak a világban." (Dalai láma).

Várjuk a hozzánk csatlakozni vágyó gyerekeket NYÁRI TÁBORUNKBA! Tudom, hogy mindez a szülőn múlik, ezért kérem Önöket, hogy adják meg a gyermekeinek a lehetőséget, hogy megtanulják elengedni a feszültséget és egy pozitív szemlélettel gazdagodjanak!

Ajánlott korosztály 6-tól 14 éves korig.

Ezen a héten beszélgetünk érzelmeinkről játékos formában. A meditációk során letesszük, feloldjuk, rálátunk problémáinkra, belső feszültségeinkre. A gyerekeknek olyan technikákat szeretnék megtanítani, amit később a mindennapokban is használni tudnak.

A fő hangsúlyt az önbizalom erősítésére, a pozitív gondolkodás ösztönzésére, a stresszoldásra, a kitartás és a kiegyensúlyozottság megteremtésére és önmagunk megismerésére, tanulási képességek növelésére fektetem.

Várok szeretettel minden gyereket. Nem csak a "problémás" gyerekeket! Hiszen egy jó tanuló gyermekben is sok feszültség, elnyomott negatív érzelem van! Gondoljunk azokra is, akik tartós betegek (asztmás, allergiás, cukorbeteg, vitiligos, stb.), túlsúlyosak hiszen érezhetik magukat ezmiatt kirekesztettnek, vagy másnak. Ha környezeti változás áll be a gyermek életében: pl. szülők válása, költözés, iskolakezdés. És sorolhatnám....

Kényelmes öltözet, pléd, kis üveg víz szükséges!


Programok:

- önbizalomnövelés
- blokkolódott képességek felszabadítása
- félelmek, önromboló érzelmek elengedése
- iskolai konfliktusok kezelése 
- relaxációs technikák elsajátítása
- tanulási képességek növelésére gyakorlatok
- mandala készítés
- önismereti csoportos játékok 
- étkezés( Fehérló Étterem És Rendezvényház)

Részvételi díj:
1 hétre 15.000 Ft/fő
1 napra 3.000 Ft/fő

Dátum: 2018.07.23-2018.07.27. 8-12 óráig.


Kiss Tímea 

Pedagógiai Kineziológus