Minden megoldás bennünk rejlik!

Eseményregisztráció

Kérjük, add meg az alábbi információkat:

Képzésre regisztráció

Kérjük, add meg az alábbi információkat:

Metamorf masszázs

Ajándékozzon szeretteinek Metamorf Masszázst! 

Ez egy olyan ajándék, amit SAJÁT keze által adhat át az érintéseken keresztül. Akár minden nap megajándékozhatja szeretteit ezekkel az érintésekkel! A kézfejen, lábfejen és fejen történő speciális érintésekkel oldódik szeretteiben a múlt fájó érzései. Ez egy nagyon jó feszültség levezetési technika, ami alkalmazható gyermekektől időseken át. Lelki blokkokat, traumákat oldja fel beszélgetés nélkül.

Kedvezően hat: a gyomorfekélyre, cukorbetegségre, allergiára, asztmára, migrénre, depresszióra, pánikbetegségre, körömrágásra, autoimmun betegségekre, vérnyomás problémákra, vese, máj epe, emésztési gondokra, ízületi problémákra, idegbecsípődésekre, csont-és fogproblémákra, hajhullásra, torok-és fülfájásra, alvászavarra.

Egy nap alatt elsajátíthatja a technikát és egy életen át hozzá segítheti szeretteit a boldogabb, kiegyensúlyozottabb mindennapokhoz. Ajándékozzon EGÉSZSÉGET! 

Ajánlom pároknak, hogy ebben a rohanó világban tudják támogatni ezzel a technikával is párjukat és a mindennapokban megélt stresszt el tudják engedni ezáltal. 

Ajánlom szülőknek, hogy egy kiegyensúlyozottabb, stresszmentes mindennapokat tudjanak biztosítani gyermeküknek. 

Hogy mikor is sajátíthatja el ezt az ajándékot?

Időpont: 2016. május 16. (hétfő) 09:00-15:30

Helyszín: Kiskunmajsa

 
Részvételi díj: 12.000 Ft
 
SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓHELY!

Jelentkezés: ongyogyitas4@gmail.com

Várok szeretettel mindenkit!

Kiss Tímea
0630/847-3202