Minden megoldás bennünk rejlik!

Meditáció, relaxáció, önismeret gyerekeknek (INGYENES)

"Ha minden 8 éves gyermeket a megtanítanának meditálni, egy generáción belül megszűnne az erőszak a világban." (Dalai láma).

Rendszeresen induló, 1,5 órás, stresszoldó, önbizalom növelő és pozitív gondolkodást fejlesztő önismereti csoportfoglalkozások gyerekeknek.

Ajánlott korosztály 6-tól 14 éves korig.

Minden foglalkozás egy téma köré épül. A foglalkozáson beszélgetünk érzelmeinkről játékos formában. A meditációk során letesszük, feloldjuk, rálátunk problémáinkra, belső feszültségeinkre. A gyerekeknek olyan technikákat szeretnék megtanítani, amit később a mindennapokban is használni tudnak.

A fő hangsúlyt az önbizalom erősítésére, a pozitív gondolkodás ösztönzésére, a stresszoldásra, a kitartás és a kiegyensúlyozottság megteremtésére és önmagunk megismerésére fektetem.

Várok szeretettel minden gyereket. Nem csak a "problémás" gyerekeket! Hiszen egy jó tanuló gyermekben is sok feszültség, elnyomott negatív érzelem van! Gondoljunk azokra is, akik tartós betegek (asztmás, allergiás, cukorbeteg, vitiligos, stb.), túlsúlyosak hiszen érezhetik magukat ezmiatt kirekesztettnek, vagy másnak. Ha környezeti változás áll be a gyermek életében: pl. szülők válása, költözés, iskolakezdés. És sorolhatnám....

Kényelmes öltözet, pléd, kis üveg víz szükséges!
 
Helyszín:
Konecsni György Kultúrális Központ
Kiskunmajsa, Hősök tere 6.
 
Időpont:
2015. április 18. (szombat) 10:00-11:30

Bejelentkezés:
0630847-3202; ongyogyitas4@gmail.com

Kiss Tímea Kineziológus